Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Baklažānu salāti

Baklažāni, Image by Andy M. from Pixabay

Baklažāni, Image by Andy M. from Pixabay

Vai zināji, ka baklažāni ir bagātīgi ar kāliju, mangānu, magniju, fosforu, vitamīniem C, K un B6? Pagatavo vērtīgus un arī sātīgus baklažāna salātus!

Nepieciešams:

  • 2 baklažāni
  • 2 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 3-4 ēd.k. grieķu jogurts
  • 1 citrons
  • Sāls
  • Pipari
  • Kurkuma
  • Kaltēti, smalcināti čili pipari
  • Eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

Baklažānu nomazgā, sagriež kubiciņos, pievieno visas garšvielas, izņemot čilli, un liek cepties uzkarsētā pannā uzkarsētā eļļā līdz baklažāni apcepušies mīksti. Pirms baklažānus noņem no plīts, tiem pievieno smalcinātus kaltētos čili pēc garšas.

Tomātus un sīpolus sagriež, ieliek dziļā bļodā un pievieno saceptos baklažāna kubiņus, piespiež citrona sulu un pievieno grieķu jogurtu. Visu kārtīgi samaisa un salāti gatavi! Labu apetīti!

Lasi arī:

Baklažāni, Image by Andy M. from Pixabay

Baklažāni, Image by Andy M. from Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas