Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Balandu – nātru zupa

Balandu - nātru zupa, Photo by Ponyo Sakana from Pexels

Balandu - nātru zupa, Photo by Ponyo Sakana from Pexels

Ikviena nezāle ir zālīte, kas ir ēdama vai izmantojama kaut kādos konkrētos nolūkos. Nereti savas piemājas dārzā nākas pukoties par nezālēm, kuras apnicīgi un bezgalīgi ravē. Tomēr r vērts uz to paraudzīties no cita skatu punkta, un priecāties par gardu zupas sastāvdaļu. Lūk, kā pagatavot balandu – nātru zupu!

Nepieciešams:

  • 200 g nātru lapas,
  • 200 g balandas,
  • 1 glāze putraimi,
  • 100 g sīpols,
  • 50 g augu eļļa,
  • sāls pēc garšas,
  • skābs krējums,
  • zaļumi.

Pagatavošana:

Nātres un balandas noblanšē vārošā ūdenī. Sīpolu sagriež mazos gabaliņos un apcep eļļā 2 – 3 minūtes, pievieno skābu krējumu (pēc gaumes) un nedaudz pasautē. Balandu – nātru blanšējumā izvāra putraimus. Kad putraimi gandrīz mīksti, pievieno sacepto sīpolu - krējuma masu. Pirms zupas pasniegšanas to pārkaisa ar zaļumiem.

Lasi arī:

Balandu - nātru zupa, Photo by Ponyo Sakana from Pexels

Balandu - nātru zupa, Photo by Ponyo Sakana from Pexels

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas