Krēmīgu un sātīgu zupu ar kausēto sieru Tev patiešām jānogaršo! Tā ir vienkārši izcila! Seko receptei un mielojies ar zupu jau šodien pat!
Kā pagatavot ļoti krēmīgu un sātīgu vistas zupu, iekļaujoties tikai piecos eiro?
Nepieciešams:
- 1 sīpols
- 250 g šampinjoni
- 600 g vistas fileja
- 6 kartupeļi (700 g)
- eļļa cepšanai
- sāls, pipari pēc garšas
- 1/2 tējkarote kaltēts timiāns
- 1 l ūdens
- 200 g kausētais siers
Pagatavošana:
Sīpolu sagriež mazos gabaliņos, šampinjonus - šķēlītēs, vistas fileju - kumosa lieluma gabaliņos un kartupeļus - mazos kubiciņos.
Katlā uzkarsē 1 ēd.k. eļļas, apcep tajā sīpolus, līdz tie kļūst mīksti (apmēram 5 minūtes). Pie sīpoliem ieliek arī vistas filejas gabaliņus, šampinjonus, sāli, piparu un timiānu pēc garšas. Cep vēl 5 – 10 minūtes līdz ūdens no sēnēm iztvaiko. Sagrieztos kartupeļus saliek katlā, pārlej visu ar ūdeni un vāra aptuveni 20 minūtes, līdz kartupeļi kļuvuši mīksti.
Lasi arī:
- Recepte: Karamelizēti sīpoli
- Recepte: Madaras Biedriņas jūras velšu zupa ar kvinoju
- Ko pagatavot no kartupeļiem – recepšu idejas
- Kā pagatavot izcili gardu frikadeļu zupu: recepte
Vistas zupa Image by Christo Anestev from Pixabay