Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Mandarīnu kūka pannā!

Mandarīnu kūka, ekrānuzņēmums

Mandarīnu kūka, ekrānuzņēmums

Iespējams, šis ir garšīgākais deserts, ko pagatavot no mandarīniem – kūka pannā! Neticami viegli un pavisam ērti – bez “ņemšanās” ar cepeškrāsni, satraukuma par pareiziem grādiem un tamlīdzīgi.

Nepieciešams:

  • 5 – 8 mandarīni, atkarībā no pannas diametra
  • 20 g sviests
  • 70 g cukurs
  • 1 ola
  • 8 g vaniļas cukurs
  • 50 ml eļļa
  • 125 g bezpiedevu jogurts
  • 150 g milti
  • 8 g cepamais pulveris

Pagatavošana:

Mandarīnus nomizo un pārgriež uz pusēm. Uz nelielas uguns pannā izkausē sviestu, pievieno 20g cukuru, maisa līdz cukurs izkusis un sabrūnējis. Liek cepties mandarīnu pusītes ar griezto daļu uz leju.

Bļodā iesit olu, pievieno atlikušos 50g cukuru, vaniļas cukuru, kārtīgi samaisa, pievieno eļļu, sakuļ, pēc tam pievieno jogurtu un atkal kārtīgi samaisa. Masai pievieno miltus un cepamo pulveri, kārtīgi maisa līdz iegūst viendabīgu mīklas konsistenci.

Mīklu lej pār saceptajiem mandarīniem, uzliek pannai vāku un uz nelielas uguns cep 15 minūtes. Noņem vāku, pārliek pāri cepamo papīru un uzmanīgi apgāž kūku uz šķīvja. Pēc tam šādi apgrieztu kūku ieliek pannā un pacep vēl 8 minūtes uz nelielas uguns. Kūka gadatva, vari mieloties!

Lasi arī:

Mandarīnu kūka, ekrānuzņēmums

Mandarīnu kūka, ekrānuzņēmums

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas