Tu jau zini, kā ir ar tiem iedomīgajiem kaķiem – ja kaut kas nav pēc viņu prāta, tātad - nav labi. Bet mežacūkas cepetis no “Vakariņš ar savējiem” viennozīmīgi ir tik gards, ka pat kaķi to atzīst par labu esam! Noskaties zemāk video!
Nepieciešams:
Mežacūkas stilbs
- Majonēze
- Granātābolu mērce
- Garšvielas pēc savas gaumes
Pagatavošana:
Meža cūkas stilbu vismaz 3 stundas iemarinē majonēzē kurai pievienota granātābolu mērce un garšvielas. Gardāk būs, ja stilbiņš marinēsies 12h!
Stilbiņu cep cepeškrāsnī, 200⁰C līdz tas ir gatavs.
Pagatavo arī:
- Baraviku vai šampinjonu risoto no “Vakariņš ar savējiem”
- Rukolas salāti ar ceptiem bumbieriem no “Vakariņš ar savējiem”
- Prjaņiku kūka no “Vakariņš ar savējiem”
- Mango deserts no “Vakariņš ar savējiem”
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas