Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Neatkārtojami gardā Harčo zupa

Harčo, Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Harčo, Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Harčo zupa ir garda, sātīga un “gaļīga”! Ja Tev kārojas sasildīties un remdēt savu apetīti, saņemot pretī enerģisko devu, noskaties video recepti, ko piedāvā “Pa čīpo receptes” un pagatavo Harčo!

Nepieciešams:

  • 600g liellopa gaļas stilbs ar kaulu
  • 400-500g cūkgaļas šķinķis
  • 125g parboiled rīsi
  • 3-4 burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 2-3 paprikas
  • konservēti tomāti
  • 1 ēdamkarote koriandrs
  • 1 ēdamkarote timiāns
  • 1 ēdamkarote hmeli-suneli garšviela
  • 1 ēdamkarote saldā maltā paprika
  • sāls
  • pipari
  • lauru lapas
  • krējums
  • pētersīļi

Pagatavošana:

2 – 3 litros ūdens ievieto gaļu, pievieno 1 ķipoku, 1 burkānu, tējkaroti sāli un pāris laurlapas. Dārzeņus sagriež. Kad buljons stundu pavārījies, gaļu izņem, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos. Buljonā liek vārīties rīsus.

Uz pannas uzlej eļļu, liek cepties sagrieztus sīpolus un ķiplokus, ka tie kļuvuši mīksti, pievieno smalcinātus burkānus, piparus un pasautē. Pēc tam pievieno arī sagriezto gaļu, koriandru, timiānu un hemli-suneli garšvielu, visu kārtīgi samaisa, nedaudz pasautē. Tad pievieno konservētus tomātus un glāzi ūdens. Kad saturs pannā sāk vārīties, pievieno smalki sagrieztu papriku un pieber saldo malto papriku. Visu sautē apmēram 10 minūtes. Pēc tam ievieto katlā, kurā vārās rīsi, pavāra apmēram 10 minūtes. Pēc tam katlu noņem no uguns, un ļauj nostāvtēties apmēram pusstundu.

Harčo pasniedz kopā ar zaļumiem un krējumu. Labu apetīti!

Pagatavo arī:

Harčo, Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Harčo, Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas