Aknu kēksiņi, ekrānuzņēmums
Garšo aknu plācenīši, pastēte un citi aknu ēdieni? Pārsteidz sevi un ģimeni ar gardiem aknu kēksiņiem! Jā, tu nepārlasījies – kēksiņiem!
Nepieciešams:
- Lociņi
- Burkāns
- Paprika
- Selerijas sakne, 2 biezas šķēles
- Selerijas kāts
- 2 ķiploku daiviņas
- 500 grami aknu
- 2 olas
- Sāls un pipari pēc garšas
- 2 ēd.k. olīveļļas
- 4 ēd.k. auzu pārslu milti (sablendē pārslas)
Pagatavošana:
Burkānu, papriku, selerijas sakni un kātu, kā arī lociņus smalki sagriež. Aknām pievieno olas, ķiploku, piparus un sāli, visu sablendē viendabīgā masā. Pievieno auzu miltus, sagrieztos dārzeņus, pielej eļļu un visu samaisa. Masu pilda kēksiņu formās un cep cepeškrāsnī 180C, 25 – 30 minūtes.
Video recepte apskatāma šeit.
Pagatavo arī:
Aknu kēksiņi, ekrānuzņēmums
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas