Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Pikantās ķiploku baklažāna ripiņas

Ķiploku baklažānu ripiņas, ekrānuzņēmums

Ķiploku baklažānu ripiņas, ekrānuzņēmums

Pikantās ķiploku baklažāna ripiņas ir lieliska uzkoda un piedeva ēdieniem. Šādi sagatavotās baklažānu ripās var ietīt arī mīksto sieru, piemēram, mocarellu. Garšos lieliski!

Nepieciešams:

  • 1 baklažāns
  • 3 ķiploka daiviņas
  • Pētersīļi
  • 1 tējkarote aso piparu
  • 40 ml olīveļļas
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Bļodā ielej olīveļļu, pievieno smalki sagrieztus pētersīļus, smalcinātu ķiploku, piparus, visu kārtīgi samaisa un noliek malā uz 20 minūtēm.

Baklažānu sagriež apmēram centimetru biezās ripās un ieliek bļodā ar sālsūdeni. Mērcē 10 minūtes. Pēc tam Baklažāna šķēles nosusina ar papīra salveti un apcep pannā brūnus no abām pusēm., uzberot sāli pēc garšas.

Apceptos baklažānus no abām pusēm iesmērē ar sagatavoto garšaugu eļļu kārto bļodā, pārklāj ar pārtikas plēvi un ļauj tiem iesūkties 30 minūtes.

Labu apetīti!

Pagatavo arī:

Ķiploku baklažānu ripiņas, ekrānuzņēmums

Ķiploku baklažānu ripiņas, ekrānuzņēmums

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas