Ja vēlies kārtīgu, sātīgu maltīti, palutini sevi ar cūkgaļas veltnīšiem īstenā latviešu garā. Raidījumā “Vakariņš ar savējiem” Ramona Petraviča dalās ar savas vecmāmiņas veltnīšu recepti, un nu to zini arī Tu!
Nepieciešams:
- Cūkgaļas karbonāde
- Sīpoli
- Žāvēta gaļa
- Sāls, pipari
Pagatavošana:
Žāvēto gaļu un sīpolus sagriež. Karbonādi sagriež plānās šķēlītēs, izklapē un no abām pusēm uzkaisa sāli un piparus. Cūkgaļas gabalos ieliek sīpolus un žāvēto gaļu. Tos aizrullē, veidojot veltnīšus un apcep uz pannas. Pēc tam aplej ar ūdeni un sautē aptuveni 1 – 1 ½ stundu.
Pasniedz ar sautētiem kāpostiem un vārītiem kartupeļiem.
Izmēģini arī citas receptes no “Vakariņš ar savējiem”:
- Vistas filejas rullīši no “Vakariņš ar savējiem”
- Burkānkūka no “Vakariņš ar savējiem”
- Mango deserts no “Vakariņš ar savējiem”
- Rīsu nūdeles ar zilo sieru no “Vakariņš ar savējiem”
- Recepte: Laša tartars
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas