Šovā “Vakariņš ar savējiem” Dante kā galveno ēdienu pasniedza rīsu nūdeles ar zilo sieru. Ja vēlies šo gardo recepti pagatavot arī Tu, seko norādēm!
Nepieciešams:
- Rīsu nūdeles, aptuveni 540 grami
- Saldais krējums, 50 ml
- Dor blue siers, 100 g
- Cherry jeb ķiršu tomāti
- Olīveļļa
- Garšvielas pēc garšas
- Pipari pēc garšas
- Čili
Pagatavošana:
Uzsilda pannu, izkausē sieru. Sieram nevajag ļaut cepties, bet izkust. Tad pieliek klāt saldo krējumu tik daudz lai siers kļūst krēmīgs, bet ne pārāk šķidrs. Visu maisa, lai siers pilnībā izkūst un veidojas mērcīte.
Rīsu nūdeles uzvāra un uzreiz, kad nolej ūdeni, uzlej virsū eļļu, lai nesaķepj. Pasniedz ar kausēto siera mērci, ķiršu tomātiem un čili. Čili var sarī sasmalcināt un pievienot mērcei.
Pagatavo arī:
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas