Sīpolu gredzeni bekonā, ekrānuzņēmums
Cik gan garšīgi ir sīpolu gredzentiņi! Un ja vēl tie ir ar bekonu un gardu mērcīti, tad vispār var mēli norīt, našķojoties!
Nepieciešams:
- Lieli sīpoli
- Bekona šķēles
- Ola
- Kukurūzas pārslas vai čipsi
Pagatavošana:
Sīpolus sagriež biezās ripās. Ap lielajām ripām aptin bekona šķēles, apviļā tās sakultā olā un smalcinātās kukurūzas pārslās vai čipsos. Ripiņas kārto uz cepešpannas un cep cepeškrāsnī 15 min 180C. Pasniedz ar uzkodu mērcīti.
Lasi arī:
- Anna Panna liek nojaust, kas būs viņas jaunajā pavārgrāmatā
- Recepte: Madaras Biedriņas šokolādes ķiršu kūka
- Madaras Biedriņas ātes fileja ar rīsiem taizemiešu gaumē
- Recepte: Madaras Biedriņas liellopu gaļas burgeri
Sīpolu gredzeni bekonā, ekrānuzņēmums
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas