Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Viltotais zaķis bekonā

Viltotais zaķis bekonā, ekrānuzņēmums

Viltotais zaķis bekonā, ekrānuzņēmums

Viltotais zaķis bekonā var likties kaut kas neiedomājami sarežģīta, tomēr tā nav! Šo gardo gaļas ēdienu var itin viegli pagatavot.

Nepieciešams:

  • Malta cūkgaļa, 500g
  • Grauzdēta baltmaize, 2 šķēles
  • Ola, 1 gab.
  • Parmas siers, 80g
  • Sīpols, 1 gab.,
  • Ķiploks, 2 daiviņas
  • Bekona šķēles, 50g + 300g ietīšanai
  • Oregano, 1 tējk.,
  • Sāls, ½ tējk.,
  • Pipari, ½ tējk.
  • Žāvētas plūmes, 80g

Pagatavošana:

Maltai gaļai pievieno gabaliņos salauztu grauzdētu baltmaizi, olu, sarīvētu Parmas sieru, sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, 50g sagrieztu bekonu, garšvielas. Visu kārtīgi samaisa.

Formiņas pannā (kantainā kēksa panna) klāj kārtās bekona šķēles, ievieto pusi no maltās gaļas masas, rindiņā klāj žāvētās plūmes un izliek otru pusi gaļas masas. Bekona šķēles aizloka, pārklājot maltās gaļas masu. Liek cepties 190C temperatūrā 1h. Gatavu griež biezās šķēlēs un pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

Lasi arī:

Viltotais zaķis bekonā, ekrānuzņēmums

Viltotais zaķis bekonā, ekrānuzņēmums

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas