Vistas frikasē ir salīdzinoši viegli pagatavojams, bet
ļoti garšīgs un sātīgs ēdiens. Šai receptei nedaudz austrumnieciskas nianses
piešķirs pievienotais karijs.
Sastāvdaļas (4 personām):
1kg svaiga vistas fileja (3-4 filejas gabali)
2 vidēja izmēra sarkanās paprikas
1 vidēja izmēra puravs
500ml saldais krējums
sāls, karijs
Olīveļļa
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež strēmelītēs, liek uz pannas un apcep olīveļļā .Kad fileja apcepta, turpat pievieno garās strēmelītēs sagrieztu papriku. Sautē 10 min.Pēc tam pievieno pievieno smalki sagrieztus (strēmēlītēs) puravus, sautē 5min.Beigās pievieno sāli un kariju, visu samaisa, pārlej ar saldo krējumu, uz ļoti mazas uguns pasautē vēl pāris minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai vistas fileju.
Izmēģini arī :
Pagatavo iebiezināto pienu mājās