Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

10 minūšu deserts latviskās garšās – vienkārši un bezgala garšīgi

Foto: Līva Treimane/ 1188.lv redakcija

Foto: Līva Treimane/ 1188.lv redakcija

Šis deserts ir bezgala ātri pagatavojams – vien dažas minūtes darba un saldais gatavs. Sagatavojies Latvijas svētkiem jau laikus!

Nepieciešams(6–8 porcijām) :

  • 500 ml saldā krējuma;
  • Cukurs;
  • Zefīri;
  • Dzērvenes – kādi 300 g.

Pagatavošana:

Zefīrus sagriež mazos gabaliņos un kārto desertu trauciņos – vienam trauciņam aptuveni viena puse no zefīra.

Saldo krējumu saputo ar cukuru, līdz izveidojies gaisīgs putukrējums – nepārspīlē ar cukuru – taisi vidēji saldu, jo savu salduma devu dos arī zefīrs.

Dzērvenes nomazgā, nosusina un sablendē. Ja vēlas, kādu ogu var pietaupīt deserta dekorēšanai.

Dzērvenes viegli iecilā putukrējumā un visu kārto deserta trauciņos.

Ja vēlas, dekorē ar ogām.

Gatavs!

Izmēģini arī:

Svētku siera kūka ar rudzu rīvmaizi

Recepte: Jogurta un baltās šokolādes kūka

Recepte: Sarkanbaltsarkanā kūka “Sarkanais samts”

Foto: Līva Treimane/ 1188.lv redakcija

Foto: Līva Treimane/ 1188.lv redakcija

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas