Foto: ekrānšāviņš no purewowrecipes/Instagram
Svētki jau ir pavisam tuvu un laiks domāt, ko šoreiz celsi galdā. Ja ikdienišķie ēdieni ir apnikuši, izmēģini šo interesanto recepti un par rezultātu būs pārsteigts ikviens.
Nepieciešams:
- 8 olas, cieti vārītas;
- 4 ēd. k. majonēzes;
- 1,5 tējk. dižonas sinepes;
- 1 tējkarote ābolu sidra etiķa;
- sāls un pipari pēc garšas;
- zaļa pārtikas krāsviela;
- sarkanie un dzeltenie pipari;
- rīvēts parmezāns;
- Sarkanā un dzeltenā paprika dekorācijām.
Pagatavošana:
Olas izvāra, atdzesē un nomizo olas.
Olas pārgriez uz pusēm un bļodā liek dzeltenumus, pievieno majonēzi, sinepes, etiķi un sāli.
Visu sajauc viendabīgā masā kopā ar pārtikas krāsvielu.
Ar konditorejas uzgali pilda olu baltumos.
No paprikas izgriež mazas zvaigznītes un dekoriņus, ar ko izdekorē oliņu.
Izmēģini arī:
Karamelizētas apelsīnu šķēlītes – viegli pagatavojams našķis
Foto: ekrānšāviņš no purewowrecipes/Instagram