Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Garda recepte: Pildītas oliņas Ziemassvētku noskaņās

Foto: ekrānšāviņš no purewowrecipes/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no purewowrecipes/Instagram

Svētki jau ir pavisam tuvu un laiks domāt, ko šoreiz celsi galdā. Ja ikdienišķie ēdieni ir apnikuši, izmēģini šo interesanto recepti un par rezultātu būs pārsteigts ikviens.

Nepieciešams:

  • 8 olas, cieti vārītas;
  • 4 ēd. k. majonēzes;
  • 1,5 tējk. dižonas sinepes;
  • 1 tējkarote ābolu sidra etiķa;
  • sāls un pipari pēc garšas;
  • zaļa pārtikas krāsviela;
  • sarkanie un dzeltenie pipari;
  • rīvēts parmezāns;
  • Sarkanā un dzeltenā paprika dekorācijām.

Pagatavošana:

Olas izvāra, atdzesē un nomizo olas.

Olas pārgriez uz pusēm un bļodā liek dzeltenumus, pievieno majonēzi, sinepes, etiķi un sāli.

Visu sajauc viendabīgā masā kopā ar pārtikas krāsvielu.

Ar konditorejas uzgali pilda olu baltumos.

No paprikas izgriež mazas zvaigznītes un dekoriņus, ar ko izdekorē oliņu.


Izmēģini arī:

Ideja dāvanai – kūka burciņā

Karamelizētas apelsīnu šķēlītes – viegli pagatavojams našķis

RECEPTES: Šī gada uzkodu trends – ēdams svētku vainags

Foto: ekrānšāviņš no purewowrecipes/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no purewowrecipes/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas