Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ātrās rabarberu plātsmaizes recepte

Rabarberu plātsmaize. Foto: foto - Phillip Glickman, Unsplash

Rabarberu plātsmaize. Foto: foto - Phillip Glickman, Unsplash

Rabarberu sezona rit pilnā sparā un plātsmaizes ir viena no gardākajām lietām, kur izmantot rabarberus. Ne tik pieredzējušām saimniecēm plātsmaize var šķist visai sarežģīts ēdiens, tāpēc par godu šī dāmām piedāvājam ļoti vienkāršoto ēdiena versiju, izmantojot gatavo kūku maisījumu.

Pagatavošana:

Mīklu pagatavojam tieši tā, kā uz etiķetes norādījis ražotājs. Mīklu ielej veidnē, kurā iepriekš ieklāts cepampapīrs. Uzkarsē cepeškrāsni uz 180grādiem. Sagriež rabarberus un pārber pāri mīklai. Liek cepties un cep aptuveni 20 minūtes. Izņem kūku no krāsns un pārlej ar mērci, kura sastāv no sakultām olām, skābā krējuma un cukura. Liek atpakaļ cepties un cep līdz brīdim, kamēr virskārta kļuvusi brūna. Un baudām rezultātu! Lai labi garšo!

Izmēģini arī :

Skābeņu aukstā zupa

Rabarberu saldējums

Uzzini: Kādu ietekmi uz veselību atstāj rabarberi, 10 mazzināmi fakti

Rabarberu plātsmaize. Foto: foto - Phillip Glickman, Unsplash

Rabarberu plātsmaize. Foto: foto - Phillip Glickman, Unsplash

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas