Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Lieliska uzkoda – marinēti ķiplociņi

Marinēti ķiploki. Foto: Ekrānšāviņš no  Culinary Hill/Youtube

Marinēti ķiploki. Foto: Ekrānšāviņš no Culinary Hill/Youtube

Rudens jau tuvojas un pagrabs lēnām sāk pildīties ar dažādām dārza veltēm – laiks ķerties arī marinējumiem. Noteikti izmēģini arī marinētos ķiplociņus – recepte ir bezgala vienkārša.

Nepieciešams:

  • 1 ē. k. sāls;
  • 2.5 glāzes ūdens;
  • 2.5 glāzes etiķis;
  • aptuveni 1 kg ķiploki;
  • 1 tēj. k. čili pārslas;
  • buntīte ar dillēm

Pagatavošana:

Katlā lej ūdeni, pievieno etiķi un sāli – vāra aptuveni 10 minūtes.

Burciņās liek nomizotus ķiplokus, pa virsu uzber čili pārslas.

Katras burciņas augšpusē uzliek dilles.

Burciņu saturu pārlej ar savārīto marinādi.

Burciņas aizskrūvē un liek ledusskapī – vēlams vismaz 3 nedēļas.

Izmēģini arī šīs receptes:

Smiltsērkšķu, ābolu un apelsīnu ievārījums: recepte īstiem gardēžiem

Ceptas baravikas ziemai: viegla recepte

Recepte: Marinētas bietes

Recepte - marinēti ķiploki
Marinēti ķiploki. Foto: Ekrānšāviņš no  Culinary Hill/Youtube

Marinēti ķiploki. Foto: Ekrānšāviņš no Culinary Hill/Youtube

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas