Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Mazsālīts lasis Lienes Kivičas gaumē

Lienes Kivičas ēšanas paradumi, kas palīdzējuši atbrīvoties no 18 kilogramiem

Kas gan var būt gardāks par svaigām lašmaizītēm. Bet, ko darīt, ja neviens no mazsālīto lašu gabaliņiem veikalā neuzrunā? Tad laiks pašiem to pagatavot. Šo recepti iesaka Liene Kiviča. Izmēģini arī tu!

Nepieciešams:

  • Svaigs lasis;
  • Sāls 3 ēdamkarotes;
  • Cukurs 2 ēdamkarotes
Pagatavošana:

Lasi notīra no zvīņām, noņem galvu, asti, spuras. Sagriež palielos gabaliņos.

Sāli ar cukuru sajauc attiecībā 3:2.

Laša fileju apviļā sāls un cukura maisījuma un lieko nokrata.

Zivi kārto traukā ar ādu uz augšu un pa virsu uzliek slogu.

Liek ledusskapī uz vairākām stundām vai pat nakti.

Kad lasis gatavs, nolej lieks šķidrumu un griež šķēlītēs. Šādi pagatavots lasis būs piemērots arī tartaram.

Gatavs!

Izmēģini arī:

Recepte: Čili ar ziedkāpostiem un kakao

Receptes: Vienkāršie olu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas