Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Bergenas pankūkas

Pankūkas. Foto: publicitātes

Pankūkas. Foto: publicitātes

Brīvdienu rīti nav iedomājami bez gardām, tikko ceptām pankūkām. Piekritīsi? Ja gribas ko jaunu, izmēģini šo pankūku recepti.

Nepieciešams:

  • 5 olas;
  • 1 litrs milti;
  • 150-200 g cukurs;
  • 1 litrs tīrkultūra (var būt arī kefīrs);
  • 75 g sviests;
  • 1 tējkarote briežraga sāls;
  • 1 tējkarote dzeramā soda;
  • Vaniļas aromatizētājs vai vaniļas cukurs.
Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru, maisot pievieno sodu, briežraga sāli, vaniļas aromatizētāju un miltus.

Beigās iecilā karsta ūdens peldē izkausētu sviestu.

Ļauj mīklai pastāvēt vismaz 20 min.

Cep uz lēnas uguns, eļļas vietā izmantojot sviestu.

Kad sāk parādīties burbulīši, apgriež uz otru pusi.

Pasniedz ar ievārījumu vai krējumu pēc patikas.

Pagatavo arī:

Recepte: Kā pagatavot iebiezināto pienu mājās?

Kā izcept izcilas, zeltainas un kraukšķīgas skaidiņu kartupeļu pankūkas – recepte rokā!

Pankūkas. Foto: publicitātes

Pankūkas. Foto: publicitātes

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas