Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Mutē kūstošs rabarberu un krēma kārtojums

Foto: ekrānšāviņš no edammajas/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no edammajas/Instagram

Šis ir īstais rabarberu laiks – būtu grēks to neizmantot. Šis debešķīgais deserts ļaus tev izbaudīt vasaras sākumu pilnībā! Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @edammajas!

Nepieciešams (kūkas forma ~23x23cm):

  • Iepakojums cepumu "Dāmu pirkstiņi" (200g);
  • 400g rabarberu (svars bez mizas);
  • 300g Mascarpones siera (istabas t°);
  • 200ml saldā krējuma;
  • 120g pūdercukura;
  • 50g cukura;
  • Piens mercēšanai;
  • Papildus – kakao, mandeļu skaidiņas
Pagatavošana:

Rabarberus sagriež gabaliņos, ber katliņā, pievieno cukuru, pavisam nedaudz ūdens, vāra uz vidējas uguns, līdz daļa rabarberu izšķīdusi. Masu pilnībā atdzesē, tai jāsanāk pabiezai, ne šķidrai.

Saputo Mascarpones sieru ar saldo krējumu un pūdercukuru viendabīgā krēmā.

Kūkas pamatnē ziež nedaudz krēma, tad kārto cepumus, ko aši izmērcē pienā, tad liek pusi no krēma, izlīdzina, pēc tam rabarberu masu, tad atkal cepumus, krēmu un beigās rabarberu masu. Kūku noliek ledusskapī savilkties uz pāris stundām vai nakti.

Pirms pasniegšanas var parkaisīt ar nesaldinātu kakao, papildināt ar mandeļu skaidiņām, tāpat var dekorēt ar ogām, augļiem.


Izmēģini arī:

Svētku recepte: Rabarberu pīrāgs ar olbaltuma virskārtu

Visvienkāršākā rabarberu plātsmaizes recepte

Video recepte – gaisīgais rabarberu muss

Foto: ekrānšāviņš no edammajas/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no edammajas/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas