Krāsnī ceptu tomātu biezzupa ir brīnišķīgs ēdiens vēsiem rudens
vakariem. Piedāvājm izmēģināt raidījuma ‘’ Vakariņš ar savējiem’’ dalībnieces Marikas
recepti.
Nepieciešams:
Tomāti
Paprika
‘’Tomzo’’ tomātu mērce
Kausētais siers
Saldais krējums
Baziliks
Maize
Sāls
Pagatavošana:
Krāsnī apcep tomātus un papriku, noņem tiem mizu un sablenderē viendabīgā masā. Zupai pievieno mazliet pašu vārītu buljonu, tomzo mērci no pesto.lv( var izvēlēties arī citu alternatīvu), klāt lej mazliet saldo krējumu un dzintara kausēto sieru. Pievieno klāt mazliet sāli. Pasniedz ar baziliku un krāsnī ceptu maizi.
Izmēģini arī:
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas