Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte- krāsnī ceptu tomātu biezzupa

Krāsnī ceptu tomātu biezzupa ir brīnišķīgs ēdiens vēsiem rudens vakariem. Piedāvājm izmēģināt raidījuma ‘’ Vakariņš ar savējiem’’ dalībnieces Marikas recepti.

Reklāma

Nepieciešams:

Tomāti

Paprika

‘’Tomzo’’ tomātu mērce

Kausētais siers

Saldais krējums

Baziliks

Maize

Sāls

Pagatavošana:

Krāsnī apcep tomātus un papriku, noņem tiem mizu un sablenderē viendabīgā masā. Zupai pievieno mazliet pašu vārītu buljonu, tomzo mērci no pesto.lv( var izvēlēties arī citu alternatīvu), klāt lej mazliet saldo krējumu un dzintara kausēto sieru. Pievieno klāt mazliet sāli. Pasniedz ar baziliku un krāsnī ceptu maizi.

Izmēģini arī:

Slinkā frikadeļu zupa

Īstās soļankas recepte

Ātrais borščš


Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Saturs turpināsies pēc reklāmas