Aukstā zupa ar gurķiem un garnelēm, ekrānuzņēmums
Auksto zupu sezona ir klāt! Lai arī, lielākoties, visi zina standarta ierasto aukstās zupas recepti ar bietēm, pamēģini ko citādāku, bet tikpat lielisku, ja ne vēl garšīgāku! Aukstā zupa ar gurķiem un garnelēm Tev noteikti būs TOP vasaras ēdiens, ja tev garšo gurķi un garneles!
Nepieciešams:
- 2 garie vai 3 vidēja lieluma gurķi
- 1 buntīte dilles
- 250g garneles – vārītas un attīrītas
- 800ml kefīrs
- 2 ēd.k. olīveļļa
- Sāls, cukurs, pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Gurķus sarīvē, pievieno sāli pēc garšas, gurķis sāks suloties. Gurķa sulu nospiež un atlej. Sakapā dilles, tās pievieno sarīvētajam gurķim, pieliek arī vārītas un attīrītas garneles, pielej kefīru, olīveļļu, vēlreiz pievieno sāli, cukuru un piparus pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa un zupa gatava! Ja vēlies to šķidrāku, tad atliek vien pieliet klāt notecināto gurķu sulu un kārtīgi samaisīt. Labu apetīti!
Lasi arī:
- 9 knifiņi, kas padarīs tradicionālo auksto zupu interesantāku!
- Baltā aukstā zupa: viegla recepte sātīgai un tumīgi maltītei
Aukstā zupa ar gurķiem un garnelēm, ekrānuzņēmums