Vasara un siltais laiks ir klāt – laiks ķerties klāt grillēšanas sezonai. Ja negribas ēst ierasto šašliku, tad vakariņu galdā var cept arī lasi. Šo recepti novērtēja arī raidījuma "Vakariņš ar savējiem" viesi.
Nepieciešams:
- lasis;
- olīveļļa;
- citrons;
- svaigs rozmarīns;
- sāls un pipari
Lasi uzliekam uz folija.
Izņemam asakas.
Iesmērējam ar oliveļļu visu lasi.
Apberam ar sāli un pipariem.
Uzliekam pāri plānas citrona šķēlītes.
Rozmarīna kātiņi, kurus mazliet apviļā rokās un mazliet ielauž, lai iedod aromātu.
Tad ietin follijā un liek uz oglēm, kamēr gatavs.
Pagatavo arī:
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas