Kefīra pankūkas, ekrānuzņēmums
Pufīgas kā mākonis – tieši tādām būtu jāiznāk kefīra pankūkām, kuras pagatavotas ar pareizu sastāvdaļu daudzumu un labā pankūku pannā. Izmēģini šo recepti, video pamācība pievienota zemāk.
Nepieciešams:
- Kefīrs, 300ml
- Milti, 1 ½ glāze, kas ir 200ml
- Cukurs 1 – 1,5 ēd.k.
- Soda 0,5 - 1 tējk.
- Sāls, šķipsna
- Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Bļodā ielej kefīru, sodu, samaisa. Kad soda beigusi reaģēt, pievieno sāli un cukuru, visu samaisa. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus un ātri samaisa. Ja ilgi maisīs, pankūkas saplaks. Pannā ielej eļļu un lej mīklu ar ēdamkaroti. Cep zeltainas no abām pusēm.
Izmēģini arī citas pankūku receptes:
- Griķu miltu pankūkas
- Sāļās pankūkas ar lasi
- Cukīni – vistas plācenīši jeb pankūkas
- Klasiskās kabaču pankūkas
- Izcilas, zeltainas un kraukšķīgas skaidiņu kartupeļu pankūkas
- Pufīgās rauga pankūkas
- Plāno pankūku receptes
- Pildītās pankūkas ar gaļu, biezpienu vai sēnēm
Kefīra pankūkas, ekrānuzņēmums