Kartupeļu burbuļfrīti, ekrānuzņēmums
Vai Tev garšo kraukšķīgi našķi, piemēram, čipsi? Tad kartupeļu burbuļfrīti ir tas, kas Tev noteikti jānogaršo! Noskaties un piefiksē recepti, lai jau šovakar varētu našķoties, skatoties savu mīļāko raidījumu 1188play!
Nepieciešams:
- Kartupeļi
- Olas baltums
- Kukurūzas ciete
- Augu eļļa cepšanai
- Sāls
Pagatavošana:
Kartupeli sagriež apmēram 1mm plānās šķēlītēs. Uz vienas šķēlītes uzkaisa kukurūzas cieti, uz otras uzsmērē olas baltumu un abas saliek kopā (cietei un baltumas jāatrodas pa vidu. Tā jāatkārto ar visām kartupeļu šķēlēm.
Kartupeļiem nogriež maliņas un dubultās, “salīmētās” šķēlītes fritē sakarsētā eļļā līdz burbuļfiti piepūšas. Tad tos izņem no eļļas, pārkaisa ar sāli un atkal apcep apmēram 2 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
Baudi kopā ar mērcītēm vai vienkārši tāpat.
Lasi arī:
- Recepte: Spāņu našķis Čurros
- Recepte: ķiploku grauzdiņi
- Video recepte: Mājās gatavoti dažādu garšu čipsi
- Idejas ballīšu uzkodu mērcītēm
Kartupeļu burbuļfrīti, ekrānuzņēmums