Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Sulīgs un sātīgs grila burgers pat lielu vīru vēderiem

Grila burgers, ekrānuzņēmums

Grila burgers, ekrānuzņēmums

Milzu burgers – tā šīs receptes autors dēvējis šo sulīgo un sātīgo burgeru, kas tiek pagatavots uz grila. Jo tas spēj apmierināt izsalkumu pat pavisam lieliem vīriem. Šajā receptē norādītas sastāvdaļas oriģināli domātas 2 burgeru pagatavošanai, bet, protams, ar sastāvdaļu daudzumu var variēt!

Nepieciešams:

  • 700g maltā liellopu gaļa
  • 100g bekons šķēlītēs
  • 100g sēnes
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 40g siers Mozzarella
  • 50g labi kūstošs rīvēts siers
  • sauja garšvielas
  • sāls, pipari
  • Burgeru maizītes
  • Mērce pēc vēlēšanās – ķiploku mērce, kečups, gurķu – sinepju vai cita mērce

Pagatavošana:

Ķiplokus notīra un sakapā. Maltai gaļai pievieno sāli, piparus un citas garšvielas pēc vēlēšanās, kā arī sakapātos ķiplokus, visu samaisa. Sēnes un sīpolus sagriež, apcep zeltaini brūnus. No maltās gaļas masas izveido divas kotletes (mazākiem burgeriem – 3 – 4 kotletes. Kotletes vidū izveido iedobi, iespiežot ar pirkstiem vai ar pudeli, apkārt izveido valni, ap kuru uztin bekona šķēlītes. Izveidotajā kotletes bedrītē ieliek Mozzarella sieru, dārzeņus un pārkaisa rīvētu sieru. Cep uzkarsētā grilā 25-30 min.

Maizītes apcep, pārlej ar mērci un uzliek kotleti.

Papildus var ieklāt arī tomāta šķēli, marinētu gurķu šķēlītes, salātlapu un citus zaļumus pēc vēlēšanās!

Pirms dodies grilēt, obligāti izlasi šo!

Pagatavo arī:

Grila burgers, ekrānuzņēmums

Grila burgers, ekrānuzņēmums

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas