Vista saldskābajā mērcē ar medu. Foto: publicitātes foto
Ar vistas fileju pamatēdienā ir grūti nošaut garām. Tā garšos gan lieliem, gan maziem. Labu apetīti!
Nepieciešams:
Vistas fileja;
Sojas mērce;
Kukurūzas ciete;
Saulespuķu eļļa;
Sīpoli:
Saldskābā mērce;
Sīpoli;
Medus;
Sezama sēkliņas;
Rīsi
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež gabaliņos, aplej ar sojas mērci un aptuveni 20 min atstāj ievilkties.
Vistas fileju samaisa ar kukurūzas cieti un fritē saulespuķu eļļā.
Mērcei nedaudz apcep sīpolus, uzdilda saldskābo mērci, kurai pievieno apceptos sīpolus, medu, sezamu un kā noslēdzošo pievieno fritēto vistu.
Uzvāra rīsus un pamatēdiens ir gatavs.
Pagatavo arī:Vista saldskābajā mērcē ar medu. Foto: publicitātes foto