Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Vista saldskābajā mērcē ar medu

Vista saldskābajā mērcē ar medu. Foto: publicitātes foto

Vista saldskābajā mērcē ar medu. Foto: publicitātes foto

Ar vistas fileju pamatēdienā ir grūti nošaut garām. Tā garšos gan lieliem, gan maziem. Labu apetīti!

Nepieciešams:

Vistas fileja;

Sojas mērce;

Kukurūzas ciete;

Saulespuķu eļļa;

Sīpoli:

Saldskābā mērce;

Sīpoli;

Medus;

Sezama sēkliņas;

Rīsi

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež gabaliņos, aplej ar sojas mērci un aptuveni 20 min atstāj ievilkties.

Vistas fileju samaisa ar kukurūzas cieti un fritē saulespuķu eļļā.

Mērcei nedaudz apcep sīpolus, uzdilda saldskābo mērci, kurai pievieno apceptos sīpolus, medu, sezamu un kā noslēdzošo pievieno fritēto vistu.

Uzvāra rīsus un pamatēdiens ir gatavs.

Pagatavo arī:

Recepte: Siltie salāti ar bumbieri un bietēm

Recepte: Liellopa filejas steiks ar dārzeņiem

Vista saldskābajā mērcē ar medu. Foto: publicitātes foto

Vista saldskābajā mērcē ar medu. Foto: publicitātes foto

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas