Paša gatavoti, sātīgi brieža gaļas burgeri iekaros ikviena sirdi un labi piepildīs izsalkušus vēderus. Recepte no “Vakariņš ar savējiem”, kuru vari arī noskatīties zemāk pievienotajā video.
Nepieciešams:
- Malta brieža gaļa
- Burgermaizītes
- Karamelizēti sīpoli
- Čedaras siers plāksnītēs
- Salātlapas
- Svaigs tomāts
- Marinēts gurķis
- Pūres mango mērce
Pagatavošana:
Sīpolu sagriez ripiņās un apcep, pievienojot medu.
No maltās gaļas izveido apaļas formas plāceņus, kurus apcep uz grila apmēram 5 minūtes no katras puses. Uz burgera pamatnes liek siera šķēli, izcepto brieža gaļas kotleti, mango mērci, medū grauzdētos sīpolus, tomāta šķēli, marinētā gurķa šķēles, salātlapu, siera šķēli. Burgeru liek apgrauzdēties cepeškrāsnī uz dažām minūtēm.
Klāt pasniedz cepeškrāsnī ceptas kartupeļu batātes un mazos burkāniņus.
Tev garšos arī šis: