Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay
Šis dzēriens priecēs ikvienu svētku garšas mīļotāju. Saprotams, ka šī nav tradicionāla sangrijas recepte, bet tā ir jautra alternatīva, ko pagatavot svētku laikā.
Nepieciešams:
- 2 glāzes dzērveņu sulas;
- 1 pudele Prosecco;
- ½ glāze apelsīnu sulas;
- 3 kanēļa nūjiņas;
- svaigas dzērvenes;
- Neliela "šļuka" ingvera alus
Pagatavošana:
Lielā sulas krūzē ieberiet dzērvenes un kanēļa standziņas.
Pievienojiet šķidrumus: pielejiet Prosecco, dzērveņu sulu, apelsīnu sulu un ingvera alu. Visu kārtīgi samaisiet!
Pirms pasniegšanas, apviļājiet glāzes malu apelsīna sulā un kanēļa un cukura maisījumā.
Lejiet kokteili glāzēs un izbaudiet!
Lasi arī:
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay