Zupas ne vienmēr vāra ar
gaļu. Dārzeņu zupa ar kokosriekstu pienu garšo nedaudz austrumnieciski, bet
būsi pārsteigta, cik tā ir smeķīga! Lūk, recepte no "Vakariņš ar savējiem"!
Nepieciešams:
- 1200 g cherry tomāti
- 1 liels sīpols
- 300g parastie tomāti
- 6 ķiploki
- 3 paprikas
- 5 saldie kartupeļi
- 800 ml kokosriekstu piens
- garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana:
Dārzeņus cep cepeškrāsnī 200 grādos 30 minūtes. Saldos kartupeļus vāra, kamēr tie ir mīksti. Kad dārzeņi izcepti un saldie kartupeļi
izvārīti,visu kopā sablenderē un pievieno 800ml kokosriekstu piena. Vāra līdz
uzmet pirmo burbuli. Pasniedz ar ķirbju sēklām, maizes grauzdiņiem un cieto
sieru.
Nogaršo arī citus gardus ēdienus:
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas