Krēmsiers. Foto: ms.svece/Instagram
Kas to būtu domājis, ka arī mājas apstākļos iespējams pagatavot tik gardu krēmsieru. Pats galvenais – arī tā pagatavošana būs bezgala vienkārša.
Nepieciešams:
- Kefīrs (vēlams mīkstajā pakā);
- Saulē kaltēti tomāti;
- sakapātas dilles;
- Sāls;
- Provansas zaļumi
Kefīru liek saldētavā, lai sasalst. Ņem bļodu, tajā ieliek sietiņu un tur ieliek no iepakojuma izņemto sasalušo kefīra masu. Ļauj uz nakti visam atkust. No rīta sietiņa būs palicis krēmsiers, bet liekās sūkalas notecējušas bļodā.
Krēmsieram pievieno saulē kaltētus tomātus (smalki sagrieztus), sakapātas dilles, nedaudz sāls un arī provansas zaļumu garšvielas. Visu samaisa un liek trauciņā, ko uzglabā ledusskapī.
Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @ms.svece!
Izmēģini arī šīs receptes:
Krēmsiers. Foto: ms.svece/Instagram