Krāsnī cepta zivs. Foto: ekrānšāviņš no 1188play
Līdz ciemiņu atnākšanai atlikusi vien stunda un pamatēdiens vēl nav gatavs – izmanto šo recepti un pārsteigsi ikvienu!
Nepieciešams:
- Zivs, kas garšo;
- Olīveļļa;
- Dilles, pētersīļi, rozmarīns;
- Ķiploki;
- Mīļākie dārzeņi
Zivi apsmērē ar olīveļļu un pilda tās vēderu ar dillēm, pētersīļiem uz rozmarīnu.
Katrā zivī liek arī ķiploka daiviņu.
Uzber sāli.
Pievieno dārzeņus, kas arī ir apsmērēti ar eļļu.
Liek krāsnī cepties aptuveni 30 minūtes.
Pagatavo arī:
Kā pagatavot izcili kraukšķīgus un zeltainus frī kartupeļus?
Krāsnī cepta zivs. Foto: ekrānšāviņš no 1188play
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas