Vistas plācenīši bekona kažociņā, ekrānuzņēmums
Sulīgi vistas filejas plācenīši var aizstāt gan kotletes, gan karbonādes. Lūk, ideālo vistas filejas plācenīšu recepte!
Nepieciešams:
- 2 vistas filejas
- 2 olas
- 2 daivas ķiploka
- 2 ēd. k. miltu
- Garšvielas vistas gaļai
- 1/3 paciņa majonēzes
- Eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Majonēzi ieliek traukā, pievieno smalki sakapātu vai caur ķiploku spiedi izspiestu ķiploku un garšvielas. Vistas fileju sagriež sīkos gabaliņos, iemaisa majonēzē un marinē apmēram 40 minūtes. Pievieno olas un miltus, visu kārtīgi samaisa. Pannā uzkarsē eļļu, masu ar karoti liek cepties, cep zeltaini brūnus plāceņus no abām pusēm.
Zemāk noskaties citādāku vistas plācenīšu video recepti: Vistas filejas plācenīši bekonā, ar mocarellas sieru un melnplūmēm.
Lieliskas receptes:
Vistas plācenīši bekona kažociņā, ekrānuzņēmums