Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Masaļsku ģimenes izcili aromātiskā lečo recepte

Foto: ekrānšāviņi no Ieva Masaļska/ Facebook

Foto: ekrānšāviņi no Ieva Masaļska/ Facebook

Kamēr vasara vēl negrasās atkāpties, dārzos ir rudens ražas pārpilnība un tas nozīmē, ka pienācis pēdējais brīdis, kad ķerties klāt pagraba piepildīšanai. Šajā reizē izmēģini Masaļsku ģimenes lečo recepti.

Nepieciešams:

  • 2 kg burkāni;
  • 1 kg paprika;
  • 3 kg tomāti;
  • 1 kg sīpoli;
  • 1 glāze olīveļļa;
  • 1 glāze etiķis;
  • 3 ē. k. sāls;
  • cukurs;
  • citronpipari.
Pagatavošana:

Dārzeņus nomizo un sasmalcina virtuves kombainā vai sagriež ar nazīti.

Visus dārzeņus liek katlā un pievieno eļļu un olīveļļu, sāli, citronpiparus un cukuru pēc garšas.

Visu vāra aptuveni 60 minūtes.

Visu liek iekšā burkās, aizskrūvē vākus un gatavs!


Izmēģini arī:

Visīstākais sezonas gardums: Ābolu drumstalkūka

Recepte: Īpaši gards pupiņu sautējums Felipes Gabriela Ksavjēra gaumē

Recepte: Tomāti želejā

Foto: ekrānšāviņi no Ieva Masaļska/ Facebook

Foto: ekrānšāviņi no Ieva Masaļska/ Facebook

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas