Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ideja pusdienām – gudrie graudi ar vistas fileju

Foto: ekrānšāviņš no kitija_egmane/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no kitija_egmane/Instagram

Dažreiz pusdienās tā vien gribas kā gardi paēst, ilgu laiku nepavadot pie plīts. Izmēģini šo recepti un sapratīsi, cik universāls ēdiens ir gudrie graudi. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @kitija_egmane!

Nepieciešams:

  • gudrie graudi;
  • 2 gb vistas filejas;
  • 1/2 sarkanā paprika;
  • 1/2 dzeltenā paprika;
  • 1 sīpols;
  • 2 burkāni;
  • saldais krējums;
  • 1 ēd/k kausētais siers;
  • vistas garšvielas;
  • drupināti ķiploki;
  • sāls

Pagatavošana:

Izvāri gudros graudus.

Sagriez vistas fileju un dārzeņus.

Uz pannas apcep sīpolu! Kad tie mazliet apcepušies, pievieno burkānus – nedaudz apcep visu kopā!

Pievieno vistas fileju un turpina cept, līdz vista gandrīz gatava.

Pievieno arī papriku.

Kad vista un dārzeņi apcepušies, nogriež zemāku temperatūru un pievieno saldo krējumu – daudzums atkarīgs, cik biezu vai šķidru mērci gatavosi. Ja patīk vidēji bieza, pielej gandrīz visu 330ml paciņu. Pievieno arī 1 ēd/k kausēto sieru un zem vāka sautē ~10min, nedaudz pa vidam apmaisot!

Pasniedz ar tornī izveidotu gudro graudu porciju, apkārt apliek mērci, dekorē ar baziliku un tas viss!


Izmēģini arī šīs receptes:

Aukstā zupa ar skābenēm: recepte

Īstenā pavasara garša – skābeņu zupa

Foto: ekrānšāviņš no kitija_egmane/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no kitija_egmane/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas