Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Lindas Šeļakovas-Paulauskas šokolādes fondants: super lēta recepte

Neticami garšīgs un viegli pagatavojams deserts, kas uz personu izmaksā vien aptuveni 1.10 EUR? Vai tāds maz ir iespējams? Horeogrāfe un digitālā satura veidotāja un šova “Ir talants!” tiesnese Linda Šeļakova-Paulauska par to ir simt procenti pārliecināta, tāpēc kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski tādu iemācīs pagatavot arī Tev!

Šokolādes fondantam nepieciešamās sastāvdaļas:

  • Tumšā šokolāde cepšanai ICA 200 g
  • Vaniļas saldējums Rimi Smart 450 g
  • Kviešu milti Rimi 60 g
  • Vistas ola 3 gab.
  • Cukurs Rimi Smart 110 g
  • Sviests Rimi Smart 110 g
  • Piparkūku garšviela 2 g
  • Nedaudz sāls pēc garšas

Šokolādes fondanta recepte

  1. Iesmērē keramiskās formiņas ar sviestu un ieber nedaudz miltu – tā, lai tie pielīp pie trauciņa malām.
  2. Ūdens peldē izkausē šokolādi ar sviestu. Olas sajauc ar cukuru un samaisi.
  3. Miltiem pieber piparkūku garšvielas un nedaudz sāls. Miltu maisījumu pievieno olas un cukura masai. Pēc tam pievieno šokolādes masu un pildi ietaukotās formiņās. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 13 minūtes.
  4. Ļauj 1 minūti atdzist, tad izņem no formiņas, to apgāžot.
  5. Pasniedz ar saldējumu – īpaši iesaku vaniļas vai cigoriņu garšu.
Šo gardumu vari pagatavot jau tagad uz Ziemassvētku laiku vai pieglabāt recepti kādai citai svētku reizei.

Te arī citas receptes, ko mājinieki noteikti novērtēs, bez tam visas šīs receptes vieno vēl kas - to visu izmaksas ir super lētas!

Svētku fondants

Foto: Rimi

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas