Foto: @ms.svece/Instagram
Šis ir tas laiks, kad ikviens, kuram mājas ir kabači, zvana draugiem un piedāvā lauku labumus. Ja arī tev pie rokas ir kāds jaunais kabacītis – izmēģini šo recepti un kabači pēkšņi garšos ikvienam. Citas vēl tik pat gardas receptes meklē Instagram profilā @ms.svece.
Nepieciešams:
- Jaunais/ie kabacis vai cukīnī;
- 3–4 ķiploka daivas;
- 1tk sāls;
- 1tk cukurs;
- dilles;
- koriandrs/kinza;
- 1 ēdk galda etiķis;
- 1– 2ēdk eļļa;
- 1ēdk kūpinātas paprikas pulveris
Kabaci sagriež smalkās šķēlītēs.
Pievieno sasmalcinātu ķiploku, sāli, cukuru, saldo papriku, maltus melnos piparus, sakapātas dilles un koriandru, etiķi, eļļu.
Visu samaisa un liek burciņā – pēc pusstundas marinētie kabači ir gatavi!
Ņem vērā, ka kabaču apjoms marinēšanas laikā saruks uz pusi.
Izmēģini arī šīs receptes:
Foto: @ms.svece/Instagram